Jezdit příliš rychle je nevhodné, okomentoval Cañizares Reyesovu nehodu

Vůz José Antonia Reyese po smrtelné nehodě (© marca.es)

Zatímco desítky osobností nejen z fotbalového prostředí litují smrti José Antonia Reyese, Santiago Cañizares zveřejnil na sociální síti pragmatičtější příspěvek.

Reyes, jenž letos působil v Extremaduře, se svým Mercedesem včera boural na dálnici u Utrery, vůz se převrátil na střechu a začal hořet. Dopravní nehoda, jejíž příčinou byla podle prvních zpráv vysoká rychlost přes 200 kilometrů za hodinu, stála život nejen Reyese, ale jednoho ze dvou spolujezdců, kterými byli hráčovi bratranci. Druhý je v kritickém stavu v nemocnici.

"Jezdit příliš rychle je nevhodné. Při nehodě byly i další oběti než řidič. Reyes si nezaslouží poctu, jako by byl nějaký hrdina. Ale to nic nemění na tom, že je to smutné a budu se modlit za jejich duše," uvedl 49letý Cañizares.

Příspěvek bývalého brankáře Valencie vyvolal velký ohlas. Zatímco někteří mu dávají za pravdu, jiní svůj nesouhlas vyjadřují urážkami na Cañizaresovu adresu.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace