Joao Félix se v létě do Atlética Madrid vrátit nechce

Joao Felix na hostování v Chelsea

Portugalský útočník se navzdory dosavadnímu nevydařeném hostování v Chelsea rozhodl, že by v klubu rád pokračoval i v příští sezóně. Druhou variantou je přestup do některého jiného špičkového klubu, o třiadvacetiletého hráče Atlética projevil zájem Juventus či PSG. Třetí, nejméně pravděpodobnou možností, je návrat Joao Félixe do Atlética Madrid a jeho setrvání v klubu.

Jedno je jisté, 1. července se portugalský útočník Joao Félix vrátí do Atlética Madrid po půlročním hostování v Chelsea, kde se třiadvacetiletému hráči nepodařilo udělat očekávaný kvalitativní skok, což bude nyní hrát proti němu co se týká hledání nového týmu pro příští sezónu. S jeho službami totiž nepočítá trenér Atlética, Diego Simeone, a podobně odmítavě se k podpisu hráče staví také klub ze Stamford Bridge.

O portugalského mladíka nicméně stojí další kluby, jako je Juventus nebo Paris Saint Germain, které zvažují podat na hráče Atléticu v létě nabídku. Joao Félix by se mohl stát jedním z lákadel letního přestupového trhu, což je pro madridský tým skvělá zpráva a šance na to, že se klubu povede získat zpět alespoň část ze 128 milionů eur, které za portugalského reprezentanta zaplatil.

Chelsea se pod vedením dočasného trenéra Franka Lamparda dva zápasy před koncem ligové soutěže nachází na 12. místě tabulky Premier League a evropské pohárové soutěže jsou pro ni v příštím roce tabu. Nefunkční tým v rozkladu v kombinaci s náhradním trenérem růstu portugalského hráče nijak nepomohli, ale v příštím roce, pokud by Joao Felix v Chelsea pokračoval, by pro hráče byl zcela jiný.

O své budoucnosti ještě nic nevím, ale posledních pět měsíců jsem si opravdu zamiloval a rád bych tady zůstal,“ vzkázal portugalský útočník na adresu Chelsea. Pro začátek by snad londýnský klub mohl sáhnout k prodloužení hostování o dalšího půl roku a dát tak hráči možnost naskočit do sezóny od nuly a s novým trenérem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace