Joao Félix vyjádřil přání přestoupit do Barcelony, kluby zahájily jednání

Joao Felix v utkání španělské ligy

Mladý portugalský útočník má velmi blízko tomu, aby v letním přestupovém okně změnil své působiště. Děje se tak poté, co veřejně vyjádřil své sympatie Barceloně a doufá, že se katalánským klubem domluví jeho současný zaměstnavatel, Atlético Madrid. Cestou k úspěchu by mohlo být hostování, podobně jako v případě Griezmanna.

Joao Felix svým vyjádřením vypustil jednu z bomb letošního přestupového trhu, když prohlásil, že by rád odešel z Atlética Madrid a stal se hráčem Barcelony. Podle španělského tisku navíc oba kluby začaly velmi rychle jednat a dohoda by mohla být na stole během týdne.

Formulace, která by mohla vést k vzájemné shodě, by měla být podobná té Griezmannově, tedy roční hostování s povinnou opcí na koupi za zatím nespecifikovanou částku, přičemž Atlético Madrid by s podobným řešením mohlo souhlasit a zároveň je obchod přijatelný také pro Barcelonu, která se nachází v delikátní ekonomické situaci.

Barcelona a Atlético Madrid se pravidelně potkávají na přestupovém trhu a nyní je na řadě Joao Félix, který by mohl zkusit své štěstí pod vedením Xaviho Hernándeze. Katalánská strana doufá, že výsledek bude mnohem lepší než v případě francouzského útočníka Antoine Griezmanna a schyluje se proto k jednomu z největších přestupů La Ligy.

Joao Felix má na stole nabídku na přestup do Aston Villy, kterou odmítl, protože by rád hrál španělskou La Ligu a zejména Ligu mistrů. Faktorem, který změnil karty na stole, je volba hráče, jež v posledním týdnu veřejně vystoupil a sportovnímu expertu Fabriziu Romanovi potvrdil, že by rád hrál v Barceloně.

Barcelona byla vždy mou první volbou a rád bych se k ní připojil. Vždycky jsem si to přál, už od dětství. Pokud se to stane, bude to pro mě splněný sen.“ Míč je nyní na straně Jorgeho Mendese, hráčova agenta. Podaří se mu velký uskutečnit velký letní přestup?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace