Joaquín by chtěl být prezidentem Betisu. V klubu získal dvouprocentní podíl

Joaquín (© marca.es)

Joaquín Sánchez stále patří mezi nejlepší hráče Betisu. Šestatřicetiletý křídelník už ale přemýšlí i o tom, co bude dělat, až pověsí kopačky na hřebík. I po konci aktivní kariéry by rád zůstal spojený s Betisem.

Joaquín potvrdil, že jeho metou je být prezidentem andaluského celku: "Samozřejmě, že být prezidentem by bylo krásné. Jsem šťastný jako hráč, ale nikdy nevíte, co vám zítřek přichystá. Mým snem je být s Betisem spojený až do konce života."

Že v případě kapitána zelenobílých nejde jen o slova, potvrdila informace, že Joaquín získal v klubu dvouprocentní podíl. Za akcie neváhal zaplatit 1,1 milionu eur. "Betis je mým životem v osobní i pracovní rovině. Je to možnost, jak klubu vrátit vše, co mi dal. Betis miluji," vysvětlil.

Pokud se nestane nic nepředpokládaného, měl by Joaquín oblékat dres Betisu i v sezóně 2018/2019: "V této fázi kariéry se musím o své tělo starat více než kdy jindy. Mám štěstí, že i nadále mohu dělat, co mě baví, navíc na této úrovni, což není snadné."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace