Joaquín: Koupě akcií Betisu? Žena mě na týden poslala spát na gauč

Joaquín se při natáčení pořadu dobře bavil (© as.com)

Joquín Sánchez je znám svým smyslem pro humor a mimo hřiště patří mezi nejzábavnější fotbalisty, což potvrdil i v televizním pořadu Mi casa es la tuya (Můj dům je tvůj), kde prozradil hned několik historek.

První z nich se týkala nákupu akcií Betisu. Joaquín za 2procentní podíl v klubu zaplatil 1,1 milionu eur. V pořadu pobaveně přiznal, jak na novinku reagovala manželka: "Když se manželka dozvěděla, kolik jsem za akcie utratil, musel jsem týden spát na gauči. Přišla do pokoje a řekla: 'A na gauč!'"

Joaquín má dvě dcery, na dotaz, zda by si přál i malého Joaquína, odpověděl: "Řeknu vám jedno - je to velmi těžké. Když jde manželka spát, má na sobě pyžamo, ponožky, župan.. Snad toho na sobě nemůže mít více. Nudí mě sundavat z ní tolik oblečení, přejde mě chuť. To přece nejde. Nejhorší na tom je, že je to pravda."

Šestatřicetiletý křídelník Andalusnů se také vrátil k cestě letadlem do San Sebastiánu v době, kdy působil v Málaze: "Už jsme se blížili k cíli, když najednou letadlo rychle kleslo a zase stouplo. Zasáhly ho dva blesky. Viděl jsem, jak z letadla létaly jiskry. Dal jsem si občanský průkaz do pusy, aby mě alespoň mohli identifikovat. Letadlo se jen zázrakem nerozlomilo."

Další příběh se týkal bývalého spoluhráče Alfonsa, z něhož si společně s několika dalšími fotbalisty tehdejšího Betisu vystřelil: "S Rivasem a Juanitem jsme Alfonsa strčili do odpadkového koše. Pasoval tam dokonale, trčely mu nohy, takže se z něho nemohl dostat. Měli jsme mít schůzku s Loperou (tehdejší prezident Betisu), a když přišel, říká: 'Alfonso, na takové srandičky jsi už dost starý.'"

Na závěr se Joaquín vrátil k mistrovství světa 2002, které se konalo v Jižní Koreji a Japonsku: "V každém zápase mě sledovaly dvě Korejky, vždy měly nějaký transparent. Když jsem nastupoval do letadla, všiml jsem si, že jsou tam také. 'Co ty tady dělají,' ptal jsem se sám sebe. Nakonec v Seville strávily měsíc, každý den mi nosily dárky. Lidé pak mohli vidět, jak se po ulicích procházím a vedle sebe mám dvě Korejky. To jsem ještě nebyl ženatý."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace