Joaquín pobláznil Málagu. I vtipem

Joaquín v novém působišti (© as.com)

Fotbal má pauzu, stadion La Rosaleda přesto během včerejšího podvečera bouřil. Fanouškům byl jako nová posila představen Joaquín Sánchez.

Ten do klubu přišel z Valencie za 4 miliony eur. A vidět číslo sedm poprvé v modrobílém dresu, to si nenechalo ujít přes 16 tisíc fanoušků. Tak početného přivítání se v Málaze nedočkal ani slavný kanonýr Ruud van Nistelrooy.

A samotný Joaquín si celý akt náramně užíval. S klubovou vlajkou si zahrál na toreadora, skákal, žongloval s míčem a přítomnému baviči úspěšně zafušoval do řemesla, když stadion rozesmál vtipem: "Málaga hraje finále Ligy mistrů, stadion je vyprodaný, pouze v první řadě sedí žena v černém, vedle které je prázdné místo. Jeden muž se jí zeptá, jak je to možné, a žena odpoví, že jí zemřel manžel. ,A to nikdo nemohl jít místo něj? ‘ táže se překvapeně muž. ,Když oni všichni šli na jeho pohřeb,‘ odpoví žena."

"Připadám si jako klučina, který dostal první hračku," uvedl Joaquín při své řeči. "Málaga má skvělé hráče, ale tím nejlepším jste vy, fanoušci. Jsem šťastný, že se vracím do Andalusie, mého domova. Když ráno vstávám, tak si promnu oči, ale ne, není to sen. Tahle Málaga je skutečná. Můžeme se stát velkým týmem, ale k tomu je potřeba zůstat nohama na zemi. Pak můžeme uspět, protože kádr se tu sešel skvělý a odhodlání je obrovské."

Podívejte se, jak fanoušci Málagy přivítali Joaquína:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace