Jonathan dos Santos hrál neoprávněně, tvrdí Granada a chce kontumaci zápasu

Jonathan dos Santos (© as.com)

Barcelona B v pátečním utkání smetla Granadu 4-0, utkání však bude mít dohru u zeleného stolu.

Granada totiž požaduje kontumaci zápasu, který byl součástí 33. kola Segunda División, ve svůj prospěch, neboť se domnívá, že záložník Katalánců Jonathan dos Santos nastoupil neoprávněne.

Mexický fotbalista viděl v 31. kole pátou žlutou kartu v sezóně, což automaticky znamená stop na jeden zápas. Jenže když se v Segundě hrálo 32. kolo, ve kterém měl Jonathan dos Santos stát, byl povolán Guardiolou k utkání prvního týmu ve Villarreal, kde odehrál sedm minut. Trest se podle zástupců Granady tedy měl přenést do 33. kola.

"Přesunem do prvního týmu by se trestu neměl vyhnout. Měl by si ho odpykat v kole, ve kterém bude Barceloně B k dispozici. Učinili jsme tisíc telefonických hovorů s kluby, které mají rezervní týmy, a daly nám za pravdu. Dos Santos nemohl hrát," uvedl vedoucí Granady David Navarro.

Pokud by RFEF (Španělský fotbalový svaz) dal Granadě za pravdu a přidělil jí kontumační výhru, bodově by se aktuálně šestí Andalusané vyrovnali s pátým Elche, zatímco Barcelona B by klesla ze třetího na čtvrté místo.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace