João Félix věří, že se v Atléticu stane hvězdou. Nízký věk jako překážku nebere

João Félix (© marca.es)

João Félix poskytl první rozhovor po přestupu do Atlética.

Madriďané zaplatili Benfice za teprve 19letého útočníka 126 milionů eur, díky čemuž se João Félix stal nejdražší posilou v historii klubu a třetím nejdražším přestupem vůbec.

"Jsem šťastný. Každý hráč chce působit v nejlepších klubech světa a Atlético mezi ně patří. Atlético znamená velkou šanci a jsem připraven mu odevzdat vše. Hodně jsem Atlético sledoval. Viděl jsem, jak vyhrálo ligu a Evropskou ligu i obě prohraná finále (Ligy mistrů). Vždy jsem španělskou ligu včetně Atlética sledoval," prohlásil fotbalista, který se může spolehnout na podporu nových příznivců. Fanoušci Atlética za první dva dny nakoupili přes 7 000 hráčů s jeho jmenovkou a číslem 7, což pro Atlético znamená čistý zisk kolem milionu eur.

João Félix věří, že se v pruhovaném dresu stane hvězdou, nízky věk jako překážku nebere: "Věk má na některé věci vliv, ale jsem dostatečně vyspělý, abych se s touto situací vypořádal. Už vím, jaké je to hrát za velký klub. Všichni opakují, že mi je jen 19 let, ale nemyslím si, že to je problém. Myslím pozitivně. Chci prožít úspěšný rok a stát se v Atléticu hvězdou. Nebudu slibovat žádná čísla, to se nikdy neslibuje, ale slibuji, že nechám na hřišti vše."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace