Jordi Alba i Valverde zůstanou, je přesvědčený Bartomeu

Josep Maria Bartomeu (© as.com)

Jordi Alba je v Barceloně smluvně vázán jen do roku 2020 a stále se nedohodl na prodloužení spolupráce. Prezident klubu Josep Maria Bartomeu je i nadále přesvědčený, že obě strany najdou společnou řeč.

Samotný fotbalista médiím několikrát řekl, že Barcelona není v jednáních příliš aktivní, proto se vyrojily spekulace o jeho možném přestupu do Anglie či Itálie.

Bartomeu však ujistil, že námluvy nejsou na mrtvém bodě: "Každý pro sebe chce vyjednat co nejlepší podmínky. Barcelona se snaží splnit hráčovy požadavky na mzdu, protože víme, že patří mezi nejdůležitější články sestavy. Proto by měl mít smlouvu, jakou si zaslouží."

"Samozřejmě, že zůstane. Už pracujeme na nové smlouvě, která by měla trvat pět let. Jordi je hráč, který vyrostl a formoval se v Barceloně. Je pro nás nepostradatelný. Vůbec nepochybuji o tom, že smlouvu prodlouží."

První muž Katalánců zároveň řekl, že Blaugranas počítají s trenérem Ernestem Valverdem i pro příští sezónu: "Nepochybujeme o tom, že Ernesto bude trenérem v letošní i příští sezóně. Odvádí skvělou práci. Je to inteligentní člověk, dobře zná systém Barcelony a vede zápasy stylem, který se nám líbí."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace