José Ángel: Role tvrďáka Casemirovi nesedí. Inui přiznal, že faulován nebyl

Casemiro ve sporu s José Ángelem (© marca.es)

Ve včerejším utkání proti Eibaru byl hodně vidět záložník Realu Madrid Casemiro, jenž se dostal do strkanice s obráncem soupeře José Ángelem a po jeho zákroku na Takashi Inuie se hosté na Bernabéu dožadovali pokutového kopu.

Casemirovi se nelíbilo, že hráči Eibaru, jak je u mužstev vedených José Luisem Mendilibarem obvyklé a známé, nezakopli míč do zámezí v době, kdy na trávníku ležel zraněný Dani Ceballos. Brazilský středopolař se proto dostal do křížku s José Ángelem.

"Setkali jsme se v Portu, je v pohodě, ale dnes se zachoval špatně. Řekl mi, že jsem idiot. To se mi nelíbí od něj ani od nikoho jiného, nechápu to zvláště proto, že se známe. Role tvrďáka jako z nějaké diskotéky mu nesedí," prohlásil na Casemirovu adresu obránce Eibaru.

Po střetu Takashi Inuie s Casemirem se navíc hosté, kteří na půdě favorita prohráli 0-3, dožadovali pokutového kopu. Trenér Basků José Luis Mendilibar ale prozradil přiznání japonského fotbalisty, že o faul nešlo: "Inui se smál a řekl mi, že o faul nešlo, Casemiro se ho nedotkl. Je to tak dobrý kluk, že ani neumí lhát. Na rozdíl od jiných soupeře nepodvádí. Možná mu trochu chybí soutěživost."

Podívejte se na sporný moment, po kterém se Eibar dožadoval pokutového kopu:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace