Jović do La Ligy? Zájem mají Barcelona i Real Madrid

Luka Jović (© marca.es)

Luka Jović září v dresu Frankfurtu, což neuniklo pozornosti zástupců Barcelony a Realu Madrid.

Jedenadvacetiletý útočník v německém klubu hostuje z Benficy, Frankfurt však po sezóně aktivuje opci na trvalý přestup v hodnotě 12 milionů a podle tisku bude obratem připraven naslouchat nabídkám.

Dvě z nich by mohly přijít z La Ligy. Barcelona má srbského mladíka v merku už delší dobu, podle posledních zpráv ale zájem Katalánců mírně ochladl, neboť se obávají, že zájem mnoha špičkových klubů Jovićovu cenu příliš vyšroubuje. Jovićův otec Milan navíc prohlásil, že jeho syn o Barceloně neuvažuje, neboť si není jistý, že by v jejím dresu dostával dostatek minut na hřišti.

Frankfurt by za talentovaného fotbalistu mohl inkasovat až 70 milionů eur, což je cifra, která neodrazuje Real Madrid. Deník Marca tvrdí, že Zinédine Zidane vidí v Jovićovi díky jeho střelecké potenci ideální posilu na pozici devítky. Bílému baletu navíc hraje do karet, že díky zapůjčení Valleja či Omara má s Frankfurtem velmi dobré vztahy.

Stane se v létě Jovićův přestup do La Ligy realitou?

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace