Jović se spekulacím o hostování smál: Zidane ve mě věří

Luka Jović (© as.com)

Luka Jović odmítl spekulace, podle kterých by mohl Real Madrid krátce po přestupu z Frankfurtu opustit formou hostování.

"Některým zprávám jsem se musel smát. Média neustále vytvářejí různé historky. Jsem na podobné věci zvyklý od začátku kariéry, beru to tak, že tu vždy budou. Čas ukáže, co je pravda," prohlásila letní posila, za kterou Madriďané zaplatili 60 milionů eur. "Snažím se noviny nečíst, nereagovat na články a soustředit se jen na hru."

Jedenadvacetiletý útočník je připraven na roli žolíka, který nebude patřit do základní sestavy: "Jsem připraven odevzdat maximum. Ani si nemyslím, že budu okamžitě nastupovat pravidelně, vždy je potřeba čas na adaptaci. Na základě práce, úsilí a odhodlání svého cíle dosáhnu. Jsem spokojený s tím, jak mě mužstvo přijalo. Přál bych si hned začít dávat góly."

Srbský reprezentant má podle vlastních slov důvěru trenéra Zinédina Zidana: "Pociťuji nervozitu, která ale zmizí příchodem na hřiště. Zidane ve mě věří, na tom se nic nezměnilo. Učím se každý den a jsem spokojený, protože on patří jako hráč i trenér mezi světovou špičku."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace