Jsi nevychovaný šašek, uslyšel Mourinho z Málagy, když se otřel o Pellegriniho

Manuel Pellegrini a José Mourinho (© as.com)

José Mourinho je i dnes nejcitovanějším člověkem ve španělských médiích. Svými slovy se dotkl zástupců Málagy.

Portugalský kouč Realu Madrid popudil Andalusany svou odpovědí na otázku, zda-li může dopadnout stejně jako Manuel Pellegrini, jenž byl z funkce trenéra Bílého baletu během minulého léta odvolán: "Ne, mně se to samé stát nemůže. Víte proč? Protože když mě Real Madrid vyhodí, nepůjdu trénovat Málagu. Půjdu do velkoklubu v Itálii nebo Anglii, ne do Málagy."

Reakce z Málagy na sebe nenechala dlouho čekat, servítky si nebral zejména politik Salvador Pendón: "Mourinho ukazuje, že je opravdový šašek. Je to domýšlivá a nevychovaná osoba. Svými slovy urazil nejen Pellegriniho, ale také město a fanoušky. Kéž by přišel den, kdy by musel prosit, aby se mohl stát trenérem Málagy."

Samotný Manuel Pellegrini se k Mourinhovým výrokům nechtěl vyjádřit: "Nekomentuji vyjádření mých kolegů, navíc tohle jsem neslyšel. Mohu jenom říci, že jsem hrdý, že jsem trenérem Málagy." 

Mourinho ale našel pro chilského kolegu i slova uznání: "Loňská sezóna byla v jeho podání dobrá, odvedl v Realu Madrid kus práce. Pokud se bude chtít pozdravit s hráči, má dveře do mé šatny otevřené. Věřím, že se mu dostane vřelého přivítání i od fanoušků, protože to si zaslouží."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace