Jsme připraveni, hlásí Diego Costa a Vitolo

Vitolo a Diego Costa (© marca.es)

Atlético včera oficiálně představilo Diega Costu a Vitola. Na první lednové posily v hodnotě téměř 100 milionů eur se na stadion Wanda Metropolitano přišlo podívat 25 tisíc fanoušků.

Madriďané sice dohodli oba příchody již v létě, kvůli trestu od FIFA však mohli nové tváře zapsat na soupisku až v lednu. Diego Costa i Vitolo se shodují, že jsou připraveni okamžitě týmu, který v první polovině sezóny herně nepřesvědčil a vypadl z Ligy mistrů, pomoci.

"Děkuji klubu za snahu, kterou vyvinul, aby mě přivedl zpět. Děkuji mu z celého srdce. Jsem ve velmi dobré kondici a připraven mužstvu pomoci. Čekal jsem na to hodně dlouho. Tvrdě jsem trénoval, bylo to únavné a navíc zápasy jsou něco jiného. Těším se. Když nemůžete hrát, tak trpíte. Byly to dlouhé tři měsíce," prohlásil 29letý Diego Costa, jenž prostředí v Atléticu dobře zná, neboť zde prožil nejlepší roky kariéry. Atlético ho získalo zpět z Chelsea za 60 milionů eur. "Vypadli jsme z Ligy mistrů, ale stále to může být povedená sezóna. Pokud mě kouč nasadí, vydám ze sebe to nejlepší."

Na první minuty v novém působišti se těší o rok mladší Vitolo, jenž strávil uplynulé měsíce na hostování v Las Palmas, kde ale výkony nezaujal, navíc jej trápily zdravotní potíže. Atlético přišel kontroverzní přestup křídelníka, jenž má stejně jako Diego Costa zkušenosti z národního týmu Španělska, ze Sevilly na 36 milionů eur.

"Děkuji prezidentovi a vedení Atlética, že trvali na tom, aby mě přivedli. Jsem hrdý, že mohu být členem tak skvělého klubu, jednoho z nejlepších v Evropě. Chci oplatit důvěru na hřišti. Jestli jako člen základní sestavy? O tom rozhodne trenér, ale budu připraven vždy nechat na hřišti duši. Mé zdravotní problémy jsou již minulostí, v uplynulém měsíci jsem hodně pracoval s kondičními trenéry a cítím se skvěle," uvedl Vitolo.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace