Juanlu: Nepostup do Evropské ligy bych za udržení v Primeře vyměnil

Juanlu Gómez (© as.com)

Levante se zítra představí na půdě skotského Motherwellu v prvním utkání závěrečného předkola Evropské ligy. Juanlu Gómez přiznal, že prioritou je pro skromný klub domácí soutěž.

"Pro nás je možnost hrát v Evropě prémií a odměnou. Chceme si to užít. Pokud by se nám podařilo postoupit, mohli bychom snít o zápasech proti Liverpoolu nebo Interu Milán. A to by bylo skvělé i pro fanoušky," prohlásila jedna z opor Levante.

"Bylo by krásné zvítězit 2-0 nebo 3-0, odveta na Ciutat de Valencia by byla svátkem. Ale pokud se nám nepodaří postoupit, nebude to neúspěch. Tvrdá rána ano, ale neúspěch ne. Tím by byl sestup do Segundy," dodal Juanlu. "Nepostup do základní skupiny Evropské ligy bych za udržení v Primeře vyměnil. Liga je to, co nás živí."

Levante dostane šanci bojovat v Evropě vůbec poprvé v klubové historii. Zajistilo si ji konečným šestým místem v loňském ročníku Primera División.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace