Junior Firpo: Chci ukázat, jaký jsem fotbalista a proč mě Barcelona koupila

Junior Firpo (© marca.es)

Junior Firpo po přestupu do Barcelony ještě nenašel formu z Betisu, levý bek však věří, že dokáže na Camp Nou uspět.

Třiadvacetiletý Firpo přiznal, že úvod nového angažmá nebyl snadný: "První měsíce pro mě nebyly snadné. Když jsem na tom byl nejlépe, přišlo lehčí zranění. Pořád se snažím být pozitivní, přišel jsem do nového města a klubu, který má skvělé hráče. Pořád jsem ve fázi adaptace. Těším se na tréninky a zápasy. Chci ukázat, jaký jsem fotbalista a proč mě Barcelona koupila."

"Barcelona jako město se mi líbí. I když jsem žil v Seville, jsem z Málagy. Myslím, že jsou to podobná města - pláže, turismus díky příznivému klimatu... Ta města se mi líbí, přestupem do Barcelony se mi zvýšila kvalita života. V Seville bylo těžké jít na procházku s manželkou a rodinou, v Barceloně si lidé více drží odstup."

Junior Firpo dodal, jak tráví čas v karanténě a jak se stravuje: "Naštěstí se máme dobře. Hodně si hraji s dcerkou, sleduji seriály nebo hraji Fortnite nebo FIFA nebo PlayStationu. Hodně si voláme s přáteli. Snažím se jíst méně sacharidů a pokračovat v plánu, který mi určil dietolog. Naštěstí nepatřím mezi hráče, kteří snadno přibírají. Obvykle vaří manželka, ale i já to zkouším. Udělal jsem paellu z mořských plodů, mrkvový koláč nebo torrijas (tousty). Nebylo to špatné."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace