Júniora potěšilo přijetí v šatně. K tweetu o Messim se už vracet nechce

Júnior Firpo (© marca.es)

Obavy, že by přijetí Júniora Firpa v Barceloně mohl ovlivnit tweet o Lionelu Messim, který před několika lety zveřejnil na sociální síti, se nenaplnily. Mladý bek si prostředí v novém klubu pochvaluje.

"Potěšilo mě, jak mě v šatně přijali. Myslím, že už není potřeba se k tomu vracet, je to minulost," uvedl 22letý levý bek, který před sedmi lety na Twitteru napsal: "Je mi jedno, že se ta zas.aná krysa Messi zranil, kéž by umřel a už nedal žádný gól, jojo."

"Můj nejlepší kamarád z Barcelony byl velkým fanouškem Messiho. Abych si z něho vystřelil, začal jsem psát o Messim ošklivé věci na Twitteru. To je vše, bylo to dětinské. Ze stejné doby jsou některé hloupé příspěvky o Julii, která tehdy byla mojí přítelkyní a nyní ji mám za ženu a máme spolu dceru. Jsou to věci, které děláte v patnácti, když vás nikdo nezná a nemůžete vědět, jaký dopad budou mít o několik let později. Ale pokud někoho urazily, musím se omluvit. Omluvím se bez problémů a s pokorou."

"Messi je nejlepší na světě, jednoznačně, o tom není pochyb. Ohledně Zlatého míče vždy říkám, ať ho dají jemu a pro ostatní smrtelníky udělají další ocenění," dodal Firpo, jenž se těší na debut v kostkovaném dresu. "První hodiny jako Culé byly hodně divoké. Nemohu se dočkat prvního zápasu, v Barceloně jsou skvělí hráči, kteří mi vše ulehčí. Měl jsem i jiné nabídky, ale Barcelona je vlakem, do kterého máte možnost nasednout jen jednou v životě. Přestup jsem oslavil večeří s rodinou."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace