Kaká chce zůstat v Realu Madrid

Kaká chce triumfovat v Realu Madrid (© marca.es)

Otazníky ohledně budoucnosti Kaká plní stránky novin, samotný Brazilec však počítá se setrváním na Bernabéu.

Devětadvacetiletý ofenzivní záložník si pochvaluje, že může po dlouhé době absolvovat bez potíží celé přípravné období před sezónou: "Pro mě jsou tyto dny velmi důležité, hodně trénuji. Jenom to, že jsem součástí přípravy, je oproti loňsku velká změna. Každým dnem se cítím lépe. Získávám sebedůvěru, ale potřebuji cítit i důvěru z druhé strany."

Kaká byl spojován zejména s londýnskou Chelsea, o změně působiště však neuvažuje: "Vždy jsem říkal a trvám na tom, že chci hrát za Real Madrid a přesvědčit jeho fanoušky o svých kvalitách. Spoluhráči, trenérský tým i klub mi vždy pomáhali. Bylo hodně spekulací, ale v té době už jsem za sebou měl rozhovor s koučem, jenž mi řekl, že se mnou počítá, i vedením klubu, které mě ujistilo, že nemá potřebu mě prodávat, byl jsem proto v klidu."

Pro Kaká to bude třetí rok v hlavním městě Španělska: "Byly to dvě těžké sezóny, věřím, že ta třetí už bude konečně ta dobrá. Chci si fotbal znovu užívat, to je i to, co po mně žádá trenér."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace