Karim Benzema sa môže stať top legendou Realu Madrid, nemá k tomu ďaleko

Karim Benzema

Real Madrid zareagoval na dve prehry spred prestávky vysokou výhrou v Kyjeve. Hviezdil aj kandidát na zisk Zlatej lopty, Karim Benzema.

Francúzsky útočník Karim Benzema sa nachádza vo vynikajúcej forme. Len nedávno pomohol Francúzsku získať titul v Lige národov, teraz už zarezáva v drese Realu Madrid. Pôsobí akoby nemal za dva mesiace už 34 rokov.

V zápase na pôde Šachtaru Doneck zaznamenal svoj 290. gól v drese Realu Madrid, čím sa posunul na štvrté miesto historických štatistík Realu Madrid.

Na tretieho Di Stéfana stráca 18 gólov, čo by pokojne mohol dotiahnuť ešte v tejto sezóne. Potom je druhým najlepším strelcom Raúl González s 323 gólmi. Aby dotiahol 43 gólov, nato by potreboval minimálne nasledujúcu sezónu a zrejme aj tú ďalšiu.

Na Cristiana Ronalda stráca 160 gólov a pokiaľ nebude v Madride hrať ešte päť či šesť rokov, nemá šancu ho dotiahnuť. I tak sa ale Benzema môže stať druhým najlepším strelcom histórie Realu Madrid.

I keď sa zo začiatku zdalo, že iba Ronaldo mohol prekonať rekordy Raúla či Di Stéfana, Benzema ich zrejme prekoná taktiež. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace