Kdo mě kritizuje, nerozumí fotbalu, myslí si Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Cristiano Ronaldo byl po El Clásicu hodně kritizovaný, ve včerejším utkání proti Seville však znovu byl hlavní hvězdou večera.

Zatímco v souboji s Barcelonou ani jednu ze dvou obrovských šancí neproměnil, do sítě Andalusanů se na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána trefil hned třikrát, čímž přispěl k vysoké výhře Realu Madrid 6-2.

"Byl to zápas, kterým jsem umlčel kritiky. Soustředím se pouze na tým. Hráli jsme dobře, bylo to těžké utkání, takže můžeme být spokojení. Máme obrovskou chuť vítězit a na tom se nic nemění. Získali jsme tři body, teď se musíme dívat směrem dopředu," prohlásilo madridské číslo sedm.

Na otázku, jak kritiku na svou osobu vnímá, Portugalec odpověděl: "Je mi to jedno, nezajímá mě to. Dělám svou práci a dělám ji dobře. Ti, kteří mě kritizují, nerozumí fotbalu."

Cristiano Ronaldo vstřelil v letošním ročníku Primery už dvacet branek. Celkově jich má v lize v bílém dresu na kontě už 86, čímž překonal zápis legendárního Juanita, který rovněž nosil na dresu číslo sedm.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace