Keirrison odchází, o Hleba zájem není

Aliaksandr Hleb (© as.com)

Barcelona na své webové stránce oznámila, že se dohodla s Cruzeirem na hostování Keirrisona.

Dvaadvacetiletý brazilský útočník přišel do Barcelony v roce 2009 za 14 milionů eur, v dresu katalánského gigantu však neodehrál jediný zápas. Postupně byl uvolněn na hostování do Benficy, Fiorentiny a Santosu, v žádném z těchto klubů ale výraznou stopu nezanechal.

Poslední týdny se Keirrison připravoval s rezervním týmem Barcelony, s nímž mohl nastupovat v Segunda División, nakonec ale upřednostil hostování do konce kalendářního roku 2011 v Cruzeiru. Tam míří oklikou přes Santos, který o prodloužení spolupráce neměl zájem, jelikož v brazilské lize už vypršel termín na přestupy z jiných zemí.

V kádru Barcelony přebývá ještě Aliaksandr Hleb, s nímž Pep Guardiola nepočítá. O běloruského záložníka však není zájem. Hleb je navíc momentálně zraněný, což jeho situaci nepomáhá. Není proto vyloučeno, že zůstane v Barceloně, kde by se ale s největší pravděpodobností nevešel na soupisku.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace