Klub sestavil tým velmi špatně, stěžuje si Clemente

Javier Clemente (© marca.es)

Sporting si připsal další porážku, tentokrát na půdě Getafe 0-2. Záchrana Asturijců v Primeře se tak začíná podobat utopii.

To se projevuje i na náladě trenéra Javiera Clementeho. Impulzivní kouč se nejprve v týdnu ostře pohádal s jedním z novinářů na tiskové konkurenci, po prohře na Coliseu si postěžoval na vedení Sportingu.

"Hráči mě nezklamali, protože odevzdávají na hřišti maximum. Rozhodně nelituji, že jsem do Sportingu šel. Jsou tu dobří lidé, které současná situace hodně trápí. Klub ale sestavil tým velmi špatně. Pokud chcete závodit ve Formuli 1, musíte mít monopost Formule 1, jinak budete v každém závodě poslední. S rozpočtem, jaký Sporting má, mohl poskládat silnější mužstvo," prohlásil Clemente.

Budoucnost bývalého kouče španělského národního týmu zůstává nejistá. Vyloučená není ani možnost, že by na lavičce Sportingu v případě sestupu zůstal.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace