Koeman si nemyslí, že by Barcelona v současném rozpoložení mohla hrát o titul

Ronald Koeman

Sergi Roberto s řadou dalších spoluhráčů věří, že by Barcelona v letošní sezoně mohla reálně přemýšlet o mistrovském titulu. Manažer Ronald Koeman však už tolik optimistický není a vyzývá novináře i hráče, ať berou v potaz současný stav kádru.

Barcelona ve čtvrtek nedokázala vstřelit Cádizu gól a rozešla se s ním při remízovém výsledku 0:0. Po utkání se někteř hráči svěřili médiím, že nadále přemýšlejí o mistrovském titulu, i když klub přišel o svou největší hvězdu - Lionela Messiho.

"Musíme se snažit vyhrát La Ligu. Umístění v TOP čtyřce pro nás není dostatečné. Náš klub vždy bojoval o titul, máme k tomu velmi silný tým. Odchody nebo zranění pro nás nejsou výmluva", nechal se po utkání slyšet Sergi Roberto.

"Máme mužstvo, které může hrát o titul. Nemyslím si, že jiné kluby disponují silnějším kádrem než my," zakončil Roberto.

Ronald Koeman je však trochu jiného názoru a tolik optimismu z něj nesrší.

"Už několikrát jsem říkal, že se samozřejmě budeme snažit vyhrát každé utkání a bojovat o tituly. Musíme být ale realisté. Je potřeba se dívat na stav kádru a absence, jaké máme. V kompletní sestavě bez zranění by to bylo jiné. My máme však mimo sedm hráčů," řekl novinářům manažer Barcelony.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace