Koeman zkritizoval Nyoma, Bordalás se svého svěřence zastal

Koeman v diskusi s Bordalásem (© marca.es)

Utkání mezi Getafe a Barcelonou mělo dohru na tiskové konferenci, důvodem bylo chování Allana Nyoma.

Obránce Getafe údajně urážel trenéra Katalánců Ronalda Koemana, jenž si po závěrečném hvizdu postěžoval: "Upozornil jsem ho (Bordaláse), že jeho hráč s číslem 12 (Nyom) se ke mně choval neuctivě. Urážel mě a dvakrát třikrát řekl hodně ošklivé věci, které nebudu opakovat. Řekl jsem mu, ať si s hráčem promluví, protože tak by se chovat neměl."

Bordalás se Nyoma zastal: "Chci se bavit o fotbale, ne o polemice. S Nyomem jsem nemluvil, udělám to zítra. Ale pochybuji, že by Koemana nějak urážel. Netoleruji hráčům špatné chování. Nyom je člověk, který má k ostatním velký respekt."

Nyom si během zápasu neodpustil ani slova k Ansu Fatimu, směrem k vycházející hvězdě Barcelony opakovaně utrousil: "Je ti teprve 18 a už simuluješ?" Přitom po nedávném utkání proti Osasuně se Nyom stal terčem urážek fanoušků poté, co televizní pořad El Día Después zveřejnil sestřih jeho chování. Kromě provokací, zdržování a simulování kamery zachytily, jak Nyom káral Cucha Hernándeze, že po souboji s protihráčem nespadl. "Cucho, spadni na zem, spadni na zem."

Podívejte se na sestřih chování Allana Nyoma v zápase proti Osasuně:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace