Koné zatím neví, kde bude hrát příští sezónu

Arouna Koné během utkání proti Valencii (© marca.es)

Levante se stále drží v popředí tabulky a myslí na pohárovou Evropu. Výsledek boje o nejlepší šestku by mohl ovlivnit i budoucnost Arouny Koného.

Útočník z Pobřeží slonoviny je na Ciutat de Valencia na hostování ze Sevilly, které skončí 30. června. Ve stejný den mu skončí kontrakt v andaluském klubu. Co bude dál, to zatím neví ani samotný fotbalista.

"Nic nevím,  musím počkat do konce sezóny, kdy se o mé budoucnosti bude rozhodovat. Pokud se probojujeme do pohárové Evropy, mohlo by to změnit moji situaci, ale není to podmínka pro to, abych zde pokračoval," prohlásil Koné, s 11 góly nejlepší ligový střelec Levante.

Celkově už Koné v letošní sezóně nastřílel 13 branek. Pokud přidá dalších pět, automaticky se mu prodlouží smlouva na Pizjuánovi. "Pro mě je důležitý pouze tým. Pokud mu mé góly pomohou k úspěchu, pak jedině dobře," dodává ve své době nejdražší posila v historii Sevilly.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace