Konec po 28 letech. Nejslavnější španělský fanoušek prodává svůj bar

Tu Museo Deportivo (© as.com)

Manuel Cáceres, jehož zná celé Španělsko pod přezdívkou Manolo el del Bombo (Manolo, ten s bubnem), prodává svůj bar, který otevřel v roce 1990.

Manolo je nejslavnějším příznivcem národního týmu v zemi, neboť byl přítomen na všech jeho utkáních, pokaždé s obrovským bubnem, s nímž se staral o navození správné atmosféry. Nechyběl ani na mistrovství světa v Rusku, kde se ale na zápasech kvůli bezpečnostním nařízením musel obejít bez svého hudebního nástroje, což v rozhovoru pro média oplakal.

Dlouhých 28 let provozoval Manolo el del Bombo bar v blízkosti Mestally, stadionu Valencie, nazvaný Tu Museo Deportivo (Tvé muzem sportu), který je vyzdoben fotbalovými motivy - obrazy, dresy, šálami či znaky klubů. Zatímco protikuřácký zákon a zpřísnění podmínek vysílání zápasů v roce 2011 ještě podnik přežil, letos už klesající tržby donutily majitele k prodeji.

"Několik metrů od Mestally se nachází skvělý komerční prostor, který je v současnosti využíván jako bar," stojí v inzerátu, který nezmiňuje, že jde o Manolův bar, avšak z fotografií je to jasně patrné. Návštěvníkům je vyhrazen prostor 70 metrů čtverečních, dalších 15 zabírá kuchyně. Součástí podniku jsou také dvě sociální zařízení a malý sklad, celková rozloha objektu činí 125 metrů čtverečních. Prodejní cena byla stanovena na 190 tisíc eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace