Konečné rozhodnutí o Mbappého budoucnosti otázkou několika dní

Španělským tiskem proběhla smršť zpráv o tom, že se Kylian Mbappé již dohodl s Realem Madrid, zároveň samotný hráč deklaroval, že své rozhodnutí již učinil, ale na oznámení si ještě počkáme. Z boje o hráče mezitím oficiálně odstoupil Liverpool, zbývá tedy dvojice PSG-Real.

Zdá se, že konečné rozhodnutí o budoucnosti francouzského reprezentačního útočníka by mohlo padnout během několika příštích dní. Sám Mbappé to komunikoval v neděli na galavečeru při příležitosti výročních cen Francouzské národní unie fotbalových hráčů. „Své rozhodnutí o budoucnosti oficiálně oznámím předtím, než se v červnu připojím k francouzské reprezentaci,“ odpověděl na otázky novinářů. „Ať už to bude PSG nebo Real Madrid, budu v týmu spokojený.“

Vše nasvědčuje tomu, že se Mbappé rozhodne přejít na Santiago Bernabeu a informace, které se množí v tisku, to jen potvrzují. Novinář Fabrizio Romano, který se spolupracuje na přestupový trh uvádí, že v úterý se uskuteční schůzka mezi hráčem, jeho rodinnými příslušníky, právníky a zástupci klubu, na kterém by se měly doladit detaily dohody.

Real Madrid si je více než jistý, že Mbappého dny v PSG jsou sečteny a že jakmile vyprší jeho současná smlouva, upíše se Bílému baletu. Hráč je ve svých vyjádřeních opatrný a tak mimo video, na kterém byl zachycen při stěhování věcí ze svého současného bytu v Paříži, mnoho dalších indicií není.

Deník The Athletic tvrdí, že detaily budoucího kontraktu mezi Mbappém a Realem jsou již odsouhlaseny, přičemž na podpis francouzského reprezentanta se stále čeká. Přesto se PSG nevzdává a snaží se přesvědčit svou hvězdu, její okolí a snad i samo sebe k prodloužení smlouvy. Bude to jen poslední zoufalý pokus pařížského klubu? Z boje o Mbappého odstupuje jeden zájemce za druhým, na jaře zprávy o svém zájmu popřela Barcelona, nyní je mimo hru i Liverpool. "Pochopitelně sledujeme Mbappého, nejsme slepí, je to vynikající hráč. Ale boje o něj se účastnit nemůžeme. Jsou v něm zainteresované jiné kluby a je to tak v pořádku. My k nim nepatříme," oznámil na tiskové konferenci Jurgen Klopp.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace