Kouzlo Lewandowského nefunguje, Barcelona bude posilovat útok

Roberto Lewandowski v utkání španělské ligy

Katalánský fotbalový gigant má v posledních utkáních vážné problémy a většina vinny je házena na polského útočníka Roberta Lewandowského, který prožívá krizi a značný pokles formy. Efektivita týmu tím trpí a Barcelona ve směru dopředu nepředvádí odpovídající výkony. Klub se proto rozhodl vyztužit útočné řady a v následujících přestupových obdobích zaměří svou pozornost na tři jména Openda, David a Gimenez.

FC Barcelona prochází jedním z nejtěžších období své nedávné historie, přičemž většina problémů klubu se vztahuje na nedostatečně kvalitní výkony týmu v útočné fázi. Pozornost se logicky soustředí zejména na hlavní útočnou hvězdu Barcy, Roberta Lewandowského, který ve srovnání s minulými sezónami prožívá střeleckou krizi. Tváří v tvář této situaci začal katalánský klub hledat možné útočníky, kteří by posílili tým v nadcházejících měsících.

Jedním ze jmen na seznamu možných posil je Lois Openda, který v současné době nastupuje v dresu Red Bull Lipsko. Tento nadějný útočník je známý svou rychlostí a schopností střílet branky. Jeho mládí a potenciál z něj dělají atraktivní volbu pro FC Barcelona, která chce omladit svůj tým a najít útočníka s citem pro gól.

Další jméno, které skončilo v hledáčku Barcelony, je Jonathan David, který v současné době hraje v Lille. Ačkoli by ho francouzský klub byl ochoten na konci sezóny pustit za částku okolo 40 milionů eur, podepsat ho nebude tak snadné. David prokázal, že je výtečným střelcem, a jeho schopnost přizpůsobit se evropskému fotbalu z něj dělá cennou posilu. Jeho příchod do Barcelony by byl velkým krokem k obnovení efektivity útoku Katalánců.

Třetím jménem, které se objevilo jako možné řešení problémů FC Bacelony, je Santiago Gimenez. Mexický reprezentant působí v nizozemském Feyenoordu a díky vynikajícím výkonům a slibné budoucnosti, kterou má před sebou, se Giménez stal středem pozornosti několika evropských klubů. Díky svým gólovým schopnostem a dovednostem v poli by mohl být pro Barcelonu ideální posilou.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace