Kritika, která nesouvisí s fotbalem, mě mrzí, říká Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (© as.com)

Cristiano Ronaldo poskytl rozhovor magazínu GQ.

Prvním tématem byla kritika, portugalská hvězda Realu Madrid k ní poznamenala: "Kritika je součást naší práce, ale mrzí mě kritika, která nesouvisí s fotbalem. Nevadí mi, když se mi vytýká způsob hry, protože sám jsem svým největším kritikem."

"Občas mě kariéra donutí postavit mezi mnou a dalšími zeď, ale můj charakter se nezměnil. Jsem stále stejný," uvedl Cristiano Ronaldo.

Média v posledních měsících hodně spekulovala o rozdělení kabiny Bílého baletu, což však 28letý fotbalista odmítá: "Mám v týmu hromadu přátel, nejen mé krajany. Samozřejmě, že na začátku jsem se bavil hlavně s Pepem a Kaká, protože mluvíme stejným jazykem, ale to neznamená, že by se v kabině vytvořil nějaký klan."

Cristiano Ronaldo také ujistil, že by rád zůstal ve fotbalovém světe i po skončení aktivní kariéry: "Fotbal je můj život. Rád bych zůstal jeho součástí i poté, co ukončím kariéru. Teď se ale soustředím na roky, které mi jako hráči zbývají. Čas ukáže, co bude dál."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace