Kun Agüero chce do Realu Madrid, prozradil Ujfaluši

Kun Agüero chce podle Tomáše Ujfalušiho do Realu Madrid (© as.com)

Budoucnost Sergia Agüera bude jedním z letních seriálů, možnou pointu celého příbehu prozradil Tomáš Ujfaluši.

Aegentinský útočník Atlética Madrid veřejně oznámil svůj úmysl opustit Vicente Calderón, zájem o jeho služby mají mít v Realu Madrid, Barceloně, Chelsea nebo Manchesteru City.

Bývalý český reprezentant má jasno, Kun Agüero skončí v dresu městského rivala: "Už tři čtyři měsíce víme, že chce odejít. Jeho úmysl je přestoupit do většího klubu, mluví se o Realu Madrid, což je i jeho rozhodnutí. Nevíme, jak budou reagovat fanoušci, protože je mezi oběma týmy velká rivalita, bude to mít složité."

Vedení Atlética nechce i přes záměr samotného hráče o odchodu své hvězdy ani slyšet, jediná cesta podle klubového prezidenta Enrique Cereza vede přes výkupní klauzuli, která má výši 45 milionů eur. Po přidání všech daní a poplatků by se ale mohla vyšplhat až k 70 milionům eur.

"Věřím v dohodu mezi Atléticem a Realem Madrid o tom, že si nebudeme přetahovat hráče. Pokud by Real Madrid zaplatil výkupní klauzuli, brali bychom to jako její porušení. U jiného klubu ne. Pokud Kuna prodáme, pak dáme do smlouvy klauzuli, aby ho kupce nemohl prodat do Realu Madrid," uvedl Cerezo.

Na závěr rozhovoru pro italské Radio Sportiva Ujfaluši promluvil i o své budoucnosti: "Mám smlouvu na dva roky, až skončí, bude mi 35 let. Rád bych si pak zahrál v USA, tak uvidíme."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace