Kun Agüero: Chci opustit Atlético

Kun Agüero (© as.com)

Špatná zpráva pro fanoušky Atlética, Kun Agüero veřejně prohlásil, že chce klub během léta opustit.

"Vždy jsem říkal, že až budu chtít z Atlética odejít, veřejně to ohlásím. Ten moment právě nastal, proto plním své slovo a říkám to. Nejde o finanční stránku, pouze o tu sportovní," uvedl argentinský útočník, jenž dal v uplynulém ročníku Primery 20 branek, na své webové stránce a Twitteru.

"Je pro mě těžké Atlético opustit, bolí mě to a jsem z toho smutný. Ale není těžké vysvětlit, proč cítím, že čas změnit prostředí nastal. Přemýšlel jsem o tom dlouhou dobu a jsem přesvědčený, že musím zůstat sám sebou. Jedna životní etapa po pěti intenzivních letech skončila, musím začít další. Chci se i nadále zlepšovat."

"Když jsem vloni podepisoval novou smlouvu, chtěl jsem tak klubu poděkovat za vše, co pro mě udělal. Pokud bych tak neučinil, stal bych se volným hráčem a Atlético by za mě nedostalo žádné peníze. Tehdy mi vedení slíbilo, že mi nebude v odchodu během léta 2011 bránit. Proto jsem teď zástupce klubu požádal, aby naslouchali nabídkám z různých klubů. Fanouškům budu navždy vděčný. Není mým cílem být originální a politicky korektní, chci říct pouze to, co cítím, co vychází ze srdce. Prožili jsme spolu zklamání i úspěchy, 101 branek a dvě trofeje po dlouhé době."

Kun Agüero nemá o zájemce nouze, k Realu Madrid, Juventusu a Chelsea se v posledních dnech přidal také Manchester City. Atlético Madrid se odvolává na hráčovu výkupní klauzuli ve výši 45 milionů eur, což je částka, která se zdá být přijatelnou zejména pro rozhazovačné majitele Citizens...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace