Kun Agüero potopil Žlutou ponorku v nastavení

Kun Agüero (© marca.es)

Fotbalisté Villarrealu prohráli i ve třetím utkání Ligy mistrů, tentokrát na půdě Manchesteru City 1-2.

Zápas přitom začal pro hosty nejlepším možným způsobem, a sice vstřeleným gólem. David Silva špatnou přihrávkou věnoval Villarrealu šanci, kterou z dorážky po Hartem vyražené střele proměnil ve vedoucí branku Cani.

Inkasovaný gól domácí probudil, po dvou střelách Kolarova z dálky se v nejlepší šanci ocitl Edin Džeko, Diego López proti němu vytáhl tváří v tvář skvělý zákrok. Smolný moment pro Villarreal přišel krátce před poločasovou přestávkou, kdy si centrovaný míč nešťastně srazil do vlastní sítě Carlos Marchena.

Ve druhém dějství se Villarreal zlepšil, první možnost přesto měli Citizens, Džeka znovu vychytal Diego López. Žlutí kontrovali střelou Rossiho, s níž si poradil Hart.

Ve druhé minutě nastavení se hostům nepovedla offsidová past, zcela osamocený Zabaleta však hlavičkoval do náruče Diega Lópeze. Garridova parta se nepoučila a o minutu později inkasovala gól, z malého vápna se trefil střídající Kun Agüero. Villarreal si třetí porážkou v řadě přivřel dveře do jarní části pohárů.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace