La Bestia zatím marně vyhlíží návrat na trávník

Manuel Pellegrini a Júlio Baptista (© sport.es)

Málaga zůstává v letošní sezóně za očekávaním. Mohou za to i zdravotní problémy Júlia Baptisty, které neberou konce.

Brazilský útočník rozhodl prvního října loňského roku nádhernými nůžkami utkání s Getafe, jenže od té doby marně čeká na moment, kdy znovu oblékne modrobílý dres.

Zlomená kost v chodidle pravé nohy si na začátku prosince vyžádala chirurgický zákrok, termín Baptistova návratu na trávník byl stanoven na přelom února a března. To za předpokladu, že by k dnešnímu dni klíčová opora Andalusanů již začala s tréninkem s míčem. V tom ale Baptistovi brání otok na operované noze.

Podle lékařů nejde o vážnou komplikaci, přesto neustálé protahování hráčovy rekonvalescence začíná vyvolávat obavy. Zatím není jisté, kdy si La Rosaleda bude znovu užívat Baptistových parádiček.

Samotný fotbalista se i přes nejasné vyhlídky snaží vše brát s optimismem: "Otok se zmenšuje. Věřím, že se zapojím do plného tréninku v nejbližších týdnech. Nikdo si nepřeje návrat na trávník více než já. Děkuji všem za podporu."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace