La Roja porazila Bělorusko a je bod od Brazílie

Španělsko zvítězilo (© marca.es)

Španělsko zvládlo vítězně další kvalifikační duel, když zdolalo Bělorusko 2-1. La Roja je jediný bod od postupu na mistrovství světa v Brazílii.

Na výkonu, který La Roja na Iberostar Estadi předvedla, by se však dala najít celá řada kaněk. Na konci prvního poločasu pomohl Španělsku nevšimavý rozhodčí, jenž přehlédl ruku Piquého ve vápně, za kterou měla následovat druhá žlutá karta a penalta.

Del Bosque překvapill nasazením Michua do útoku, mezi třemi tyčemi dostal před Casillasem přednost Víctor Valdés. Útočník Swansea bojoval, nicméně mu chyběl klid a preciznost. O špatném výkonu domácích svědčí jediná střela Silva mezi tři tyče v úvodní půli.

Po změně stran se přece jen projevila individuální kvalita hráčů Španělska. Xavi otevřel skóre povedenou ranou, střídající Negredo přidal rybičkou pojistku poté, co po patičce Pedra přesně nacentroval Sergio Ramos. Bělorusové stihli už jen snížit Kornilenkem v samotném závěru. Tři body a nic více.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace