La Roja vyhrála ve Finsku a je opět blíže Brazílii

Fanoušci mohou být spokojení (© marca.es)

Španělský národní tým zvládl kvalifikační duel be Finsku a po výhře 2-0 se přiblížil postupu na mistrovství světa do Brazílie.

Hodnotu vítězství ještě podtrhuje zaváhání Francie v Gruzii, díky němuž má La Roja v tabulce o tři body více. A to může být rozhodující náskok.

Vicente del Bosque dal mezi třemi tyčemi důvěru Casillasovi, jenž se mu odvděčil důležitým zákrokem proti šanci Finů za stavu 0-0. První gól tak vstřelili hosté. Fantastickou přihrávku Cesca zužitkoval Jordi Alba.

Utkání pokračovalo v očekávaném duchu. Hosté drželi balón a trpělivě kombinovali, zatímco domácí se snažili o rychlé kontry.

Finové mohli vyrovnat po změně stran, ale Tainio hlavičkoval do boční sítě a Ring sám před Casillasem pálil nad. Také Španělsko mělo své příležitosti, avšak na pojišťující branku si muselo počkat až do závěru, kdy povedený kontr zakončil po pasu Navase přesně Negredo. Španělsko je blízko potvrzení účasti na mistrovství světa v Brazílii.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace