La Roja zahájila soustředění před Eurem. Sehraje tři přátelské duely

Diář národního týmu (© marca.es)

Španělskému národnímu týmu dnes začalo soustředění před evropským šampionátem, který budou hostit Polsko a Ukrajina.

Ve sportovním centru Las Rozas se sešlo 21 fotbalistů, které nominoval Vicente del Bosque. Před startem samotném turnaje sehraje La Roja tři přátelské duely.

Zatímco dnešek už byl v Ciudad de Fútbol věnovaný tréninku, zítra čeká reprezentaci odlet do Rakouska, kde se bude připravovat až do 31. května. V pátek se k mužstvu připojí finalisté Ligy mistrů Fernando Torres a Juan Manuel Mata, o den později si to Španělsko od 18 hodin rozdá v prvním přípravném střetnutí proti Srbsku.

V neděli pak Vicente del Bosque oznámí definitivní nominaci na turnaj, která bude obsahovat 23 jmen. Třicátého května poměří La Roja v Bernu síly s Jižní Koreou, a to od 20 hodin. Trojlístek přátelských zápasů zakončí 3. června od 20 hodin v Seville proti Číně.

Směr Polsko nabere výprava 5. června. Cílovou stanicí se stane Gdaňsk, kde pro národní tým začne Euro 10. června soubojem s Itálií.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace