Legenda Betisu Rubén Castro posílil Las Palmas

Rubén Castro (© marca.es)

Rubén Castro mění působiště, legenda Betisu přestoupila do Las Palmas.

Dnes se sedmatřicetiletý útočník dohodl s vedením andaluského celku na předčasném ukončení smlouvy, která měla platit do příštího léta, aby vzápětí Las Palmas oznámily, že Rubén Castro je novým členem týmu, a to na příští dva roky s opcí na třetí.

Rodák z Las Palmas se tak po 14 lezech vrací do klubu, jehož je odchovancem s více než stovkou startů za první tým žlutomodrých. Svými góly by UD měl pomoci k návratu do La Ligy, z níž letos sestoupila.

Rubén Castro se nesmazatelně zapsal do historie Betisu jako jeho nejlepší střelec. Během 290 startů za Verdiblancos se prosadil 148krát a navrch přidal 35 asistencí. O jediný gól nedosáhl na vyrovnání Poli Rincóna, jenž je v análech Betisu zapsán jako nejlepší kanonýr klubu v nejvyšší soutěži.

Betis se s Rubénem Castrem rozloučí přátelském zápasem právě s Las Palmas, v němž protřelý forvard nastoupí v každém poločase za jedno mužstvo. Datum střetnutí zatím nebylo stanoveno.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace