Legendy na lavičkách rezervních mužstev. Raúl, Etxeberria a Xabi Alonso se vracejí na místo činu

Raúl González (© marca.es)

Legendy Raúl González, Joseba Etxeberria a Xabi Alonso budou rozvíjet svoji trenérskou kariéru v klubech, které je během aktivní kariéry dovedly na vrchol.

A to shodně u rezervních mužstev. Jedenačtyřicetiletý Raúl González převezme od příští sezóny Real Madrid Castillu, která právě bojuje v play-off o postup do Segundy. Podle médií usedne Raúl na lavičku bez ohledu na výsledek, navíc bude plnit roli poradce klubového prezidenta Florentina Péreze.

Stejně starý Joseba Etxeberria je ikonou Athleticu a po štacích v Basconii, Amorebietě a Tenerife zkusí trenérské štěstí u Bilbaa Athletic. Béčko Athleticu působí ve třetí lize.

Práci s mládeží v Realu Madrid vyměnil za návrat do Realu Sociedad Xabi Alonso. Sedmatřicetiletý někdejší záložník povede Sanse, tedy rezervní celek Ralu Sociedad, který působí ve stejné skupině Segundy B jako Etxeberriův Bilbao Athletic.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace