Lendoiro: V závěru sezóny jsou ovlivněné skoro všechny zápasy

Prezident Deportiva Lendoiro (© marca.es)

Augusto César Lendoiro přilil olej do ohně, jehož základem jsou ovlivněné zápasy.

Podle prezidenta Deportiva je ve Španělsku běžné, že v závěru sezóny se rozhoduje o výsledcích mimo trávník: "V posledních letech byly v závěru sezóny ovlivněné jedním nebo druhým způsobem skoro všechny zápasy. Jsem si tím jistý."

"Mluvím zejména o roce, kdy jsme sestoupili," dodal Lendoiro. Deportivo se s Primeru na rok rozloučilo po sezóně 2010/2011, ale v Segundě strávilo po sestupu jediný rok. Lendoiro nemyslí jen zápasy ovlivněné úplatky, ale také domluvené výsledky, které ve vzájemných duelech vyhovovaly oběma týmům.

"Určitě, určitě, určitě jsme sestoupili kvůli zápasům, jejichž výsledky si kluby dohodly. Celý svět to ví. O některých zápasech ještě v příštích týdnech uslyšíme. Když se podíváme, co se v minulých letech dělo, vydalo by to na hodně zajímavou knížku."

Lendoiro zdůraznil, že Deportivo do nekalostí namočené v žádném případě nebylo: "Deportivo se nikdy žádného ovlivnění výsledku nedopustilo. Za hráče i vedení dám ruku do ohně. Možná, že i některé další kluby mají sportovního ducha jako Deportivo, ale ručit za ně nemohu."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace