Letošní Messi je lepší než ten loňský, už dal 48 gólů

Lionel Messi (© marca.es)

Lionel Messi si vytvořil nový osobní rekord, v letošní sezóně už napříč všemi soutěžemi nasázel do sítí soupeřů 48 branek.

Argentinský fotbalista se jako jediný trefil v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů na hřišti Šachtaru Doněck, Barceloně tak pomohl k postupu do semifinále.

V letošním ročníku milionářské soutěže to pro Messiho byl už 9. gól, který dal symbolicky na stejném místě, kde v roce 2004 v Lize mistrů debutoval. Dalších 29 přidal v Primera División, 7 v Copa del Rey a 3 v Supercopa de España.

V minulé sezóně vstřelila La Pulga celkem 47 branek. V té letošní dostane příležitost svůj rekord ještě vylepšit. V lize zbývá do konce ještě sedm utkání, v Lize mistrů se Barcelona představí ještě minimálně dvakrát a v Královském poháru vyzve ve finále Real Madrid.

Pokud Messiho nepostihnou výpadek formy či zdravotní potíže, měl by se přehoupnout přes hranici 50 gólů. To je číslo, na které nedosáhnou ani některé týmy...

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace