Levante bude vyjednávat

Rubén Suárez (© as.com)

Čtyři jména teď budou v nejbližší době zaměstnávat sportovního ředitele štiky letošního ročníku Primera División, UD Levante, Manola Salvadora. Čtyři hráči, jimž letos v červnu končí smlouva a s nimiž bude muset zapříst rozhovory, na jejichž konci by mělo následovat potřesení rukou a dovětek: „Tak jsme dohodnuti“. Rubén Suárez, Valdo, Juanfran a Javi Venta jsou ve složkách sportovního ředitele třikrát červeně podtrženi. Byť prodloužení smlouvy má u každého z nich jinou prioritu, dá se předpokládat, že všichni by chtěli na Ciutat de Valencia zůstat i v následujících sezónách a tudíž by mohl mít Manolo Salvador práci mírně ulehčenou. Abychom byli úplně přesní, mezi hráče, jimž kontrakt v létě doběhne patří i útočník Rafa Jordà, nicméně současný trenér Juan Ignacio Martínez s ním nepočítá a tudíž jeho dny na předměstí Valencie jsou, jak se zdá, definitivně sečteny.

Jinak ze seznamu hráčů, s nimiž je třeba vyjednat nový závazek, si mohl Salvador již odškrtnout záložníka Juanlu. Aktuálně zraněný druhý nejlepší střelec mužstva během bleskového jednání podepsal 20.ledna prodloužení smlouvy o jeden rok. Dalším pánem na holení je nyní Rubén Suárez. Středopolaři, jenž pochází z Asturie, spadl kámen ze srdce v prosinci, když se dozvěděl, že o prodloužení smlouvy s ním začne klub jednat po skončení první polovičky ligové soutěže. Rubén vidí Levante jako jednoznačnou prioritu, tudíž nechce mluvit s jinými zájemci až do chvíle, kdy se dozví návrh od azulgranas. 

Méně naspěch má Valdo. Samotný fotbalista i klubové vedení projevili zájem prodloužit smluvní závazek, byť zatím nebylo stanoveno datum, kdy by jednání měla odstartovat. Valdo ale bude bedlivě zkoumat finanční podmínky, neboť by rád uzavřel zajímavý kontrakt, jenž vzhledem k jeho věku (v dubnu mu bude 31) může být jeho poslední velkou smlouvou v kariéře. Mnohem jednodušeji vypadají jednání s Juanfranem a Javi Ventou, pro něž je hlavní prioritou zůstat v týmu, jenž hraje na nejvyšší úrovni. A Levante jim tuto možnost nabízí. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace