Levante - Celta, Iago Aspasia: Tato výhra stojí za zlato

Iago Aspasia po góle - Marca.com

Na první vítězství v sezóně potřebovala Celta až šest zápasů. Vítězství nad Levante ukončilo nejhorší průběh výsledků Eduarda Coudeta na čele lavičky.

Coudeta zatím nikdy nezaznamenal pět zápasů bez vítězství. Přestože jeho tým v Ciudad de Valencia nesvítil, cílem nebylo nic jiného, ​​než vyhrát. Celta se vrací do Viga s třemi body, které jim umožňují zpět mimo pásma sestupu.

"Toto vítězství stojí za zlato. Odehráli jsme lepší zápasy, skutečně, ale myslím si, že vítězství jsme potřebovali k získání sebevědomí. A také na to, abychom lépe zvládli pondělní zápas na našem stadionu s našimi fanoušky. Těšíme se, že jim budeme dělat radost, " řekl na závěr utkání Coudet.

Poprvé v této sezóně skóroval i Brais Méndez. Gólem, kterým uzavřel zápas a připsal si vítězství. Je to už podruhé, co se Celte v této sezoně podařilo udržet čisté konto. Velkou zásluhu na to má i brankář Cetl Dituro, který opět nebyl překonán z pokutového kopu. Jeho statistika za šest zápasů je zdrcující. Zachránil tři ze čtyř pokutových kopů.

Jde o vítězství, jehož pomocí má Celta v aktuální sezóně čtyři body a které ukončuje negativní průběh, kterým se sezóna pro Celtu začala: "Doufáme, že nám to pomůže, loni nás to také stálo trochu na začátku sezóny a pak s příchodem Chacha jsme zaznamenali několik úspěchů. Věřím, že tento tým hraje velmi dobře, má velmi dobre hráče a toto vítězství jsme potřebovali "uzavřel Iago.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace