Levante změnilo Caicedovo hostování v přestup

Felipe Caicedo (© as.com)

Levante oficiálně potvrdilo, co se považovalo za samozřejmě, a sice že využilo možnosti změnit hostování Felipe Caiceda na trvalý přestup.

Ekvádorský reprezentant se v uplynulé sezóně, na kterou byl na Ciutat de Valencia zapůjčen Manchesterem City, stal klíčovým hráčem týmu a třinácti ligovými góly pomohl k záchraně mezi elitou.

Levante mělo díky klauzuli ve smlouvě možnost získat hráče na trvalo do svých řad za jeden milion eur, což se dnes proměnilo ve skutečnost. Caicedo se španělskému celku upsal na tři roky, výkupní klauzule má hodnotu desetinásobku přestupové částky.

Očekává se, že Levante se teprve 22letého útočníka pokusí během následujících týdnů prodat. Vedení klubu však dalo jasně najevo, že Caicedova cesta z Levante vede pouze přes zaplacení 10 milionů eur. Felipao má řadu nápadníků nejen ze Španělska či Anglie, ale také například z Ruska.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace