Liga Fantástica 2011/2012 startuje

Liga Fantástica (© flickr.com)

Nová sezóna La Ligy konečně začíná, společně s ní odstartuje také naše manažerská hra Liga Fantástica. Že nevíte, o co jde?

Liga Fantástica je soutěž, v níž si každý registrovaný uživatel může vytvořit svou virtuální jedenáctku hráčů (zde), za kterou poté podle výkonnosti hráčů dostává body.

Je nutné, aby základní sestava obsahovala 11 hráčů (1 brankář a 10 hráčů do pole) a musí být v maximální výši 60 milionů eur, jinak se automaticky neuloží a nebude se přepočítávat!

Uživatel si zvolí název svého týmu (zde), v sekci Moje sestava si zvolí svou jedenáctku fotbalistů, kterou může kdykoliv měnit. Sestava se automaticky uloží hodinu před výkopem prvního zápasu, kdy je uzávěrka kola.

V sekci Moje sestava v pravé části obrazovky je rámeček s rozpočtem a pod ním je seznam zápasů, které se do  aktuálního kola Liga Fantástica započítávají. Soutěž kopíruje průběh reálné La Ligy, kola jsou proto obvykle týdenní.

A na co se můžete těšit od nového ročníku?

Nově se sníží počet bodů získaných za gól z penalty a zavedou se záporné body za vlastní branky. Budete mít na výběr z více formací, ne jen 4-4-2, takže bude na vás, zda-li více vsadíte na obranu nebo útok.

Na výběr tedy bude klasicky 4-4-2 a nově 4-5-1, 5-4-1, 3-5-2, 4-3-3 a 3-4-3. Formace nikde nenastavujete, ty se určí automaticky podle počtu hráčů z jednotlivých postů! Například zvolím si gólmana, 3 obránce, 4 záložníky, 3 útočníky a systém sestavu automaticky uloží jako formaci 3-4-3!

Uzávěrka prvního kola je již zítra (v sobotu) v 17 hodin! Nezapomeňte si proto nastavit vaší základní jedenáctku, ať nenaberete bodovou ztrátu hned z kraje sezóny! Startuje samozřejmě i tipovací soutěž Primery i Segundy.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace