Liga Fantástica a Tipovací soutěž - vylepšené bodování a Síň slávy

Liga Fantástica (© marca.es)

Během posledních dnů jsme pracovali na změnách u naší oblíbené manažerské hry Liga Fantástica a Tipovací soutěže. O vylepšeních a nových funkcích se dozvíte v tomto článku.

Ve hře Liga Fantástica jsme na přání mnoha hráčů vylepšili bodování. To nyní u týmových úspěchů či neúspěchů (vítězství, udržené čisté konto, vstřelení či obdržení 3 a více branek atd.) zohledňuje, zdali byl hráč střídán či střídal. Pokud v utkání odehrál 30 a méně minut, bude mít tato kritéria hodnocena nižším počtem bodů (obvykle polovičním). Nebude se tak stávat, že by hráč, který nastoupil například jen na 15 minut, obdržel stejně bodů jako fotbalista, který se na výsledku podílel odehráním celého utkání. Podrobně je vše popsáno v sekci pravidla.

Zároveň připomínáme funkci kapitána, jemuž se násobí získané body dvěma. Kapitán se neurčuje automaticky, musíte si ho v týmu zvolit. Pokud tak neučiníte, sestava bude v pořádku uložena, ale ochuzejete se o možnost získat více bodů.

Největší novinkou je ovšem zavedení Síně slávy. Ta ukazuje úspěšnost jednotlivých hráčů nejen ve hře Liga Fantástica, ale také v Tipovací soutěži Primery a Segundy. Funguje na principu udělování medailí a trofejí za umístění mezi nejlepšími třemi v jednotlivých kolech, a to týdenních (za které obdržíte nejméně bodů), měsíčních (středně bodů) a ročních (nejvíce bodů). Každá soutěž má svou vlastní Síň slávy, na hlavní stránce je pak odkaz na celkovou, která sdružuje trofeje napříč všemi hrami a soutěžemi. Vaše úspěchy budou zaznamenány nejen v Síni slávy, ale můžete si je prohlédnout také v osobním profilu každého uživatele. Síň slávy má zvýšit motivaci a chuť pokračovat ve hře i v případě, že jedno či více kol "prošvihnete". Vylepšení doznaly také tabulky. V nich si nyní můžete prohlížet nejen celkové (roční) a měsíční pořadí, ale i pořadí v jednotlivých kolech.

Věříme, že tato vylepšení ještě zvýší vaší chuť se do hry Liga Fantástica (Nevíte, o co jde? Vysvětlení a popis hry zde) a Tipovací soutěže aktivně zapojit.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace