Liga Fantástica končí první sezónu

Cristiano Ronaldo (© as.com)

Dvacáté kolo Liga Fantástica uzavřelo její první ročník. Jak dopadl?

Nejlepší hráči závěrečného kola jsou z Realu Madrid, Cristiano Ronaldo a Karim Benzema přispěli k drtivé výhře Bílého baletu nad Almeríí 8-1 dvěma góly. Emmanuel Adebayor vsítil ve stejném zápase hattrick, žádný z manažerů ho ovšem do své sestavy nevybral.

Bodově nejvýnosnějším fotbalistou se stal Lionel Messi, v patách má Álvara Negreda a Cristiana Ronalda. Portugalec získal nejvícekrát zlatou hvězdu pro nejlepšího hráče kola, a to hned třikrát.

Nejhůře si vedl Dudu Aouate, brankářská jednička Mallorcy odešla v zápase s Atléticem pokořena hned čtyřikrát. Esteban z Almeríe inkasoval osmkrat, ale nikdo mu důvěru do své jedenáctky nedal.

Měsíční pořadí ovládla acerova Chelsea - Pride of England, tým 1.FC Bukvice aimara21 skončil na druhé pozici a třetí místo obsadil Boix se svými Combat FCB.

Vedení v celkové tabulce uhájil Carlitos s mužstvem Vikingos (Roji)Blancos, jenž se tak stal vítězem prvního ročníku. Stříbrný post získal acer s Chelsea - Pride of England a bronzový Boix a Combat FCB.

Další ročník Liga Fantástica začne s novou sezónou, dojde k některým změnám, které by měly hru ještě zatraktivnit. Veškeré nápady, jak soutěž vylepšit, můžete psát do diskuse pod článkem. Děkujeme všem účastníkem a věříme, že se s chutí zapojíte i do Liga Fantástica 2011/2012!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace