Liga Fantástica po 10. kole

Liga Fantástica

Naše manažerská hra Liga Fantástica má odehrané desáté kolo letošního ročníku, kterým pokračovala říjnová fáze. Jaké výsledky přineslo?

Šlo o bodově velmi kolo, které ovládl BarcaGang, který se dostal přes hranici 300 bodů (303). Pomohl mu k tomu i hráč kola Toko Ekambi z Villarrealu s hodnocením 49 bodů, jemuž navíc BarcaGang nasadil kapitánskou pásku.

Druhé místo shodně obsadili aimar21 a Raggy122 se ziskem 289 bodů.

V měsíčním pořadí vede před posledním říjnovým kolem La Coruňa (627), jenž má nejbližší pronásledovatele v BarcaGangovi (567) a aimarovi21 (541).

První trojice celkového pořadí se ani tentokrát nezměnila, stále tak platí, že v čele je BarcaGang (1 795), druhý aimar21 (1 753) a třetí gywenn7 (1 657).

Příští kolo, které je jedenáctým v letošním ročníku a posledním v říjnovém cyklu, má uzávěrku hodinu před výkopem úvodního utkání, tedy v úterý 29. října v 18:00, protože se hraje vložené kolo! Nezapomeňte, že rozpočet je navýšen na 110 milionů eur, což by všem manažerům mělo zjednodušit výběr sestavy a nabídnout více možností.

Nezapomeňte, že byly rozšířeny použitelné formace. O které jde, najdete v pravidlech. Důvodem je jednak větší volnost při vytváření týmu a také fakt, že u některých fotbalistů se může měnit post a více povolených rozestavení by mělo eliminovat možnost, že změnou postu se správně uložená sestava změní na nepovolenou (takové případy bohužel nelze zcela vyloučit a jsou řešeny individuálně).

Pro nováčky připomínáme, že do hry Liga Fantástica je možné se přihlásit kdykoliv v jejím průběhu, neboť probíhá v týdenních a měsíčních cyklech a jednom celoročním.

Co je Liga Fantástica?

Kdo neví, co to je Liga Fantástica, tak malé shrnutí. Jde o hru, kde si každý registrovaný uživatel může vytvořit svou virtuální jedenáctku hráčů (zde), za kterou dostává body podle výkonnosti. Vše je popsáno v pravidlech (zde).

Je nutné, aby základní sestava obsahovala 11 hráčů (1 brankář a 10 hráčů do pole), odpovídala některé z možných formací a musí být v maximální výši 110 milionů eur, jinak se automaticky neuloží a nebude se přepočítávat!

Uživatel si zvolí název svého týmu (zde), v sekci Moje sestava si zvolí svou jedenáctku fotbalistů (zde), kterou může kdykoliv změnit a upravit. Sestava se automaticky uloží v čas uzávěrky kola (hodinu před výkopem prvního zápasu). V sekci Moje sestava v pravé části obrazovky je rámeček s rozpočtem a pod ním je seznam zápasů daného kola. Nově si můžete zvolit kapitána, jehož body se zdvojnásobí.

Přejeme příjemnou zábavu a velký počet získaných bodů!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace