Liga Fantástica po 21. kole

Liga Fantástica

Naše manažerská hra Liga Fantástica má odehrané dvacáté první kolo letošního ročníku, kterým skončila lednová fáze. Jaké výsledky přineslo?

Velmi hezkých 272 bodů dosáhl gywenn7 a slaví první místo, k němuž mu pomohl i hráč kola Portu, kterému dal kapitánskou pásku, což znamenalo 104 bodů. Stříbro patří aimarovi21 (243) a bronz Petrinhovi17 (228).

Tímto kolem se uzavřela lednová etapa, kterou ovládl Petrinho17 (525 bodů), za nímž následovali aimar21 (520) a Mindrot se zemunem (shodných 473).

Nejlepší trojice v celkovém pořadí zůstává ve stejném složení. La Coruňa je v čele (3 842) a nejbližšími pronásledovateli mu jsou aimar21 (3 602) a Petrinho17 (3 534).

Příští kolo, které dvaadvacátým v letošním ročníku a prvním v únorovém cyklu, má uzávěrku hodinu před výkopem úvodního utkání, tedy v sobotu 1. února ve 12:00! Nezapomeňte, že rozpočet je navýšen na 110 milionů eur, což by všem manažerům mělo zjednodušit výběr sestavy a nabídnout více možností.

Nezapomeňte, že byly rozšířeny použitelné formace. O které jde, najdete v pravidlech. Důvodem je jednak větší volnost při vytváření týmu a také fakt, že u některých fotbalistů se může měnit post a více povolených rozestavení by mělo eliminovat možnost, že změnou postu se správně uložená sestava změní na nepovolenou (takové případy bohužel nelze zcela vyloučit a jsou řešeny individuálně).

Pro nováčky připomínáme, že do hry Liga Fantástica je možné se přihlásit kdykoliv v jejím průběhu, neboť probíhá v týdenních a měsíčních cyklech a jednom celoročním.

Co je Liga Fantástica?

Kdo neví, co to je Liga Fantástica, tak malé shrnutí. Jde o hru, kde si každý registrovaný uživatel může vytvořit svou virtuální jedenáctku hráčů (zde), za kterou dostává body podle výkonnosti. Vše je popsáno v pravidlech (zde).

Je nutné, aby základní sestava obsahovala 11 hráčů (1 brankář a 10 hráčů do pole), odpovídala některé z možných formací a musí být v maximální výši 110 milionů eur, jinak se automaticky neuloží a nebude se přepočítávat!

Uživatel si zvolí název svého týmu (zde), v sekci Moje sestava si zvolí svou jedenáctku fotbalistů (zde), kterou může kdykoliv změnit a upravit. Sestava se automaticky uloží v čas uzávěrky kola (hodinu před výkopem prvního zápasu). V sekci Moje sestava v pravé části obrazovky je rámeček s rozpočtem a pod ním je seznam zápasů daného kola. Nově si můžete zvolit kapitána, jehož body se zdvojnásobí.

Přejeme příjemnou zábavu a velký počet získaných bodů!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace