Llorente si stěžuje na rozhodčího i Davida Navarra

David Navarro chtěl Llorenteho dres dříve, než bývá obvyklé (© marca.es)

Athletic podlehl na San Mamés Valencii 1-2, což nelibě nese kanonýr Lvů Fernando Llorente.

Vytáhlý forvard se pustil do ostré kritiky obránce Netopýrů Davida Navarra, jenž ho několikrát poslal k zemi, a rozhodčího Muñize Fernándeze: "Každý ví, že tento hráč jde na hřiště s cílem někomu ublížit. Je smutné, když to rozhodčí dopustí. Jsem naštvaný. Je neuvěřitelné, že já odejdu se žlutou kartu a on po tom všem, co udělal, bez napomenutí."

"Nechápu, jak může být odnášen na nosítkách po tom, co mi dá loktem do hlavy. Stálo mě to několik stehů. To byl jeho životní výkon, určitě dostane Oscara. Jsem z podobného typu hráčů unavený, nikdo je nezastaví. Je ošklivé, že mezi profesionály k těmto věcem dochází. A najvíce mi na tom vadí, že to rozhodčí dopustí," dodává autor jediného gólu Basků v zápase.

"Samozřejmě, že jsem se s ním snažil promluvit, ale co myslíte, že vám takový hráč řekne? Snaží se vás celý zápas zastrašovat, protože jinak hrát neumí."

Odpověď Davida Navarra na sebe nenechala čekat: "Jsem v klidu. Na hřišti je hodně ostrých zákroků, ale tam to také zůstane. Nejdu hrát s cílem někomu ublížit. Mě také tvrdě faulovali a nikomu nic nevyčítám. Měli byste vidět, jak jsou pokopaní moji spoluhráči. Nemám s Fernandem Llorentem žádný problém. Je to urostlý fotbalista, který se těžko brání. Ale na pivo s ním klidně půjdu."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace