Llorente v Římě zaujal. Zůstane v Realu Madrid?

Marcos Llorente s přítelkyní Patricií (© marca.es)

Marcos Llorente byl v dosavadním průběhu sezóny využíván trenéry Realu Madrid jen minimálně, nyní se ale jeho situace může změnit.

V zápase Ligy mistrů na hřišti AS Řím na sebe totiž výborným výkonem upozornil, podle mnohých byl vůbec nejlepší na hřišti. Zástupci Realu Madrid proto možná zařadí zpátečku, pokud jde o hráčův možný lednový odchod.

Sám Llorente nedávno spekulace o vlastní budoucnosti přiživil: "Chci triumfovat v Realu Madrid. Pokud ale nebudu hrát pravidelně, budu muset s agentem a rodinou v lednu zvážít, jaké řešení bude nejlepší."

Třiadvacetiletý záložník je známý svojí pracovitosti a odhodláním. Má vlastního kondičního trenéra a fotbalu podřídil i stravovací návyky, Llorente je vyznavačem paleo diety, která vychází z období starší doby kamenné. Základem jejího jídelníčku je maso, ryby, zelenina, ovoce či houby, naopak mléko, sýry, pečivo či obiloviny konzumují zastánci paleo diety v omezeně či vůbec.

"Vychází to z toho, čím se člověk živil v té době. S kamarády chodím do pizzerie La Cúpula, kde využívají jen biologické produkty. V klasické pizerrii jsem byl možná jednou za tři roky. Chci říct, že pro jednou se nic nestane, ale jinak si snažím stravování hlídat," dodává fotbalista, jemuž právě na základě diety přezdívají spoluhráči El Lechuga (Hlávkový salát).

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace